FOTO&VIDEO| O schelă s-a prăbușit peste mai mulți muncitori la Măneciu

FOTO&VIDEO|  O schelă s-a prăbușit peste mai mulți muncitori la Măneciu

Patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, la Măneciu, după ce o schelă s-a prăbușit. Accidentul s-a produs la o fabrică de cherestea din localitatea prahoveană. 

Potrivit ISU Prahova, victimele, trei femei și un bărbat, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și de la Ambulanță ajunse la locul evenimentului. 

La spital au fost transportate două femei în vârstă de aproximativ 50 ani.

"La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna au fost sesizați despre faptul că două femeie cu vârstele de 47, respectiv 51 de ani din comuna Măneciu ar fi fost rănite în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cadrul unei societăți ce are ca obiect de activitate debitarea de material lemnos.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cele două femei fiind transportate de un echipaj al ambulanței, la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă", a anunțat IJP Prahova.

 Imagini furnizate de ISU Prahova: