FOTO&VIDEO| Mașină de Poliție Locală, lovită de tren în Prahova. Un polițist local a murit, iar un polițist și doi jandarmi au fost răniți

FOTO&VIDEO|  Mașină de Poliție Locală, lovită de tren în Prahova. Un polițist local a murit, iar un polițist și doi jandarmi au fost răniți

O mașină a Poliției Locale a fost lovită de un tren sâmbătă după-amiază în localitatea Dumbrava. Potrivit IPJ Prahova, în mașină se aflau doi jandarmi, un ofițer de poliție națională și un polițist local.

 

Potrivit ISU Prahova, autospeciala a fost lovită de trenul personal 16680. Din primele informații, o persoană din mașină a rămas încarcerată în urma impactului. Din nefericire, aceasta, un polițist local în vârstă de 42 de ani, a murit.

Celelate trei victime au suferit mai multe traumatisme și au fost transportate la spital. În tren erau 10 persoane care au refuzat examinarea medicală.

La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de descarcerare, unul de stingere și unul de prim ajutor, mai spun reprezentanții ISU Prahova.

Imagini furniaate de ISU Prahova: