FOTO| Mașină Mediurg cu pacienți, implicată într-un accident grav produs pe DN1, la Blejoi

FOTO| Mașină Mediurg cu pacienți, implicată într-un accident grav produs pe DN1, la Blejoi

UPDATE

Potrivit IPJ Prahova, din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 69 de ani, care se deplasa la volanul unei autoutilitare din direcția DN1 către Blejoi, ajuns la intersecția cu DJ100I (Bulevardul Republicii), posibil pe fondul efectuării unui viraj la stânga către Blejoi, fără a acorda prioritate unei ambulanțe private care circula regulamentar pe direcția Ploiești către DN1, intră în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier, trei ocupați și conducătorul ambulanței private au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto de 69 de ani. Fără probleme de trafic la acest moment.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accidentul rutier grav s-a produs pe DN1, pe raza localității Blejoi, după ce o mașină a Mediurg, în care se aflau persoane dializate și o asistentă, a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

În ambulanța privată se aflau cinci persoane, iar două dintre ele au fost găsite încarcerate, potrivit ISU Prahova. Cele doua victime au fost descarcerate, una fiind politraumatizată și inconstientă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova.