FOTO Accident cumplit în Prahova. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite grav

FOTO Accident cumplit în Prahova. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite grav

O persoană a murit produs joi după-amiază, în urma unui accident cumplit produs în localitatea prahoveană Brătășanca. Potrivit ISU Prahova, în accident au fost implicate patru autoturisme ,dintre care două erau parcate. Victima ucisă este o femeie în vârstă de 84 ani, pieton, care lovită în urma impactului dintre mașini.


"La data de 5 mai a.c.., în jurul orei 13.20 în comuna Filipeștii de Târg, la intrare în satul Brătășanca s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 30 de ani, respectiv 31 de ani.
În urma impactului, unul dintre autoturisme a intrat în coliziune cu alte două, parcate în afara părții carosabile, totodată acroșând și un pieton. În urma evenimentului, pietonul, o femeie în vârstă de 84 de ani a fost declarată decedată.
În acest moment traficul este restricționat pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cauză, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a anunțat IJP Prahova.
Potrivit ISU Prahova, doi bărbați de 31 ani, respectiv 33 ani au fost răniți și transportați la spital, unul dintre ei fiind dus cu elicopterul SMURD.

Niciunul dintre cei doi șoferi implicați nu consumase alcool.