FOTO Accident în Ploiești provocat de un șofer beat. S-a răsturnat cu mașina pe podul de la Dedeman

FOTO Accident în Ploiești provocat de un șofer beat. S-a răsturnat cu mașina pe podul de la Dedeman

O mașină s-a răsturnat, miercuri seară, pe podul din Bariera Bucov, în Ploiești. Șoferul vinovat de producerea accidentului era băut. Mașina acestuia a lovit parapetul metalic al podului, după care a intrat într-un alt autoturism și s-a răsturnat.

 

Două autoturisme au fost implicate miercuri seară într-un accident rutier produs în Ploiești, pe podul din Bariera Bucov. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat.  Potrivit ISU Prahova, două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Reprezentanții IPJ Prahova au anunțat faptul că, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, un conducător auto în vârstă de 54 de ani, care se deplasa pe strada Ștrandului, din direcția Bucov către Ploiești, a intrat în coliziune cu parapetul metalic de pe partea dreaptă a sensului de mers și cu un alt autoturism condus de un bărbat de 50 ani.
După impact, primul vehicul s-a răsturnat perpendicular cu axul drumului.

Din eveniment au rezultat doua victime, respectiv conducătorul și pasagerul de pe locul din dreapta-față, din cel de-al doilea autoturism.
Testare alcool 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat in cazul bărbatului de 54 de ani.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale în consecință.

Imagini de la locul accidentului urnizate de ISU Prahova: