Fostul consilier judeţean PSD Ion Ionică a murit în accidentul produs vineri seară în Ploieşti

Fostul consilier judeţean PSD Ion Ionică a murit în accidentul produs vineri seară în Ploieşti

Bărbatul care a murit vineri seară în accidentul rutier produs pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti era fostul consilier judeţean PSD Ion Ionică. Ajuns la vârsta de 69 de ani, acesta a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai reuşit să-l resusciteze.

Accidentul a fost raportat în jurul orei 19.30. Potrivit informaţiilor oferite de Poliţia Prahova, două autoturisme, conduse de şoferi de 69, respectiv 46 de ani, au intrat în coliziune, apoi una dintre maşini a fost proiectată într-un vehicul parcat pe marginea drumului. Ulterior a apărut informaţia că fostul consilier Ion Ionică era unul dintre cei doi şoferi. Nu este foarte clar dacă decesul a survenit în urma accidentului sau dacă acesta a avut un atac înainte, acesta fiind şi motivul care a generat coliziunea, primele indicii conducând spre a doua ipoteză. Cert este că, la sosirea echipajelor medicale, acesta a fost găsit în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, apoi s-a decis transportul de urgenţă la spital pentru continuarea manevrelor, însă în jurul orei 21.00 a fost anunţat decesul.

” Organizația Județeană a Partidului Social Democrat deplânge dispariția fulgerătoare a celui care a fost IONICĂ ION - coleg devotat și sufletist, un profesionist desăvârșit. A fost președinte de organizație locala la Ploiești, consilier județean PSD și neînfricat militant pentru valorile social-democrației. Suntem alături de familia îndoliată căreia ii dorim putere să treacă peste acest moment sfâșietor. Dumnezeu să îl ierte și să îi aducă odihna veșnică!", a fost mesajul transmis de PSD Prahova.

Ion Ionică a fost consilier judeţean din partea PSD Prahova până în mandatul trecut inclusiv, încheiat prematur din cauza unei incompatibilităţi.