Doi bărbați înjunghiați pe o stradă din Ploiești. Totul a pornit de la o ceartă

Doi bărbați înjunghiați pe o stradă din Ploiești. Totul a pornit de la o ceartă

Doi bărbați au fost înjunghiați, duminică seara, pe  strada Stejarului, din cartierul ploieștean Bereasca. Atât agresorul, cât și victimele  făceau parte dintr-un grup de mai multe persoane care au consumat alcool la o locuință aflată pe strada respectivă.

Pe fondul consumului de alcool, aceștia s-au luat la ceartă. Agresiunea s-a produs pe stradă, când unul dintre participanți a scos un cuțit și i-a înjunghiat pe cei doi.

”La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 22:30, politiștii au observat pe o stradă din municipiul Ploiești un grup de bărbați implicați într-un conflict, în urma căruia doi dintre aceștia ar fi fost loviți cu un obiect tăietor-înțepător. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost depistată, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova. 

Inițial, ancheta fusese preluată de Parchetul Ploiești, însă fapta a fost încadrată la tentativă de omor, astfel că acest caz a fost preluat de instanta superioară.