Crimă într-o comună din Prahova! Criminalul a fost arestat preventiv

Crimă într-o comună din Prahova! Criminalul a fost arestat preventiv

Prahoveanul care și-a omorât cumnatul, înjunghiindu-l cu un cuțit, a fost arestat preventiv.  Vă reamintim faptul că incidentul s-a produs sâmbătă seară, atunci când un bărbat și-a înjunghiat cumnatul cu care locuia în aceeași curte. Victima a murit în drum spre spital din cauza sângerării masive.

"Inculpatul S.N.G. și victima C.A. locuiau în aceeași curte, în corpuri de clădire separate, în comuna Scorțeni, sat Mislea, jud. Prahova.

La data de 10.10.2020, inculpatul S.N.G, înarmat cu un cuțit, după lăsarea întunericului, a pătruns fără drept în locuința victimei C.A. unde i-a aplicat lovituri cu cuțitul, producându-i leziuni traumatice care au condus la deces. În aceleași împrejurări, inculpatul a distrus cu intenție un televizor aparținând victimei și concubinei acesteia.

Inculpatul a fost reținut de procuror la data de 11.10.2020, orele 0600 pentru 24 de ore pentru infracțiunile de omor calificat, prev. de art. 188 alin. 1 – 189 alin. 1 lit. e C.p., violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin. 1 C.p. și distrugere, prev. de art. 253 prev., comise în concurs real. În cauză, a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru aceleași infracțiuni, iar ulterior, urmare propunerii formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, inculpatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În prezent, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, în vederea stabilirii împrejurărilor necesare pentru justa soluționare a cauzei și care să contribuie la aflarea adevărului în procesul penal.

Precizăm ca în această etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, se desfășoară activitați specifice pentru stabilirea adevărului in cauză, nefiind în niciun fel înfrânt principiul prezumției de nevinovăție.", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova într-un comunicat de presă.