Câmpinean reținut după ce ar fi obținut 70.000 de lei de la clienți pe care i-ar fi înșelat, promițându-le efectuarea unor lucrări de construcții

Câmpinean reținut după ce ar fi obținut 70.000 de lei de la clienți pe care i-ar fi înșelat, promițându-le efectuarea unor lucrări de construcții

Un bărbat din Câmpina a fost reținut pentru că ar fi înșelat mai multe persoane, cu 70.000 de lei. Banii au fost încasați pentru lucrări pe care acesta nu a mai ajuns să le execute.

 

Polițiștii din Câmpina au efectuat, luni, percheziții la trei adrese din municipiu, într-un dosar de înșelăciune în formă continuată. Ancheta vizează un prahovean din localitate, în vârstă de 33 de ani, care ar fi încasat bani de la mai multe persoane, fără a mai executa lucrările promise în schimbul sumelor respective.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada iulie 2020 - martie 2021, un bărbat, în calitate de administrator al unei societăți, ar fi înșelat mai multe persoane din Câmpina, prin încheierea de contracte prestări servicii, în vederea executării unor lucrări de construcții, primind de la acestea diverse sume de bani. Ulterior, persoana nu și-ar fi respectat obligațiile contractuale, neîncepând lucrările și refuzând să returneze banii primiți”, au informat anchetatorii, menționând că prejudiciul total este de aproximativ 70.000 de lei.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.