Accident grav pe DN1, la Băicoi. Doi adulți și doi copii au ajuns la spital

Accident grav pe DN1, la Băicoi. Doi adulți și doi copii au ajuns la spital

O tragedie a fost la un pas să se întâmple în noaptea de luni spre marți, pe DN1, în zona Băicoi. Roțile unei semiremorci atașate unei autoutilitare s-au desprins și au lovit două mașini și un ansamblu de vehicule. Patru persoane au fost rănite în accident, inclusiv doi copii în vârstă de patru ani.

 

Potrivit Poliției Prahova, evenimentul s-a produs în jurul orei 02:30.

“Pe Drumul Național 1, în afara localității Băicoi, pe direcția de deplasare Brașov către București, un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani ar fi pierdut roțile din spate ale semiremorcii, acestea izbindu-se de două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 32, respectiv 34 de ani, și de un alt ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a anunțat IPJ Prahova.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 32 de ani, o femeie în vârstă de 30 de ani și doi minori în vârstă de 4 ani, toți din același autoturism, au fost răniți, fiind transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.