Accident grav la Florești. Imagini de la fața locului

Previous Next

Două persoane au rămas încarcerate în autoturismul propriu în urma unui accident produs, vineri dimineaţa, în satul Călinești, din comuna Florești, pe DJ 101 P.

Ciocnirea violentă dintre un autoturism şi o basculantă a dus la avarierea gravă a maşinii, iar două persoane au rămas încarcerate.

Este vorba despre o femeie de 45 de ani și un copil de 14 ani, care primesc îngrijiri medicale, după ce echipele ISU Prahova au intervenit pentru a-i scoate dintre fiarele contorsionate. Femeia a suferit un traumatisme cranio-cerebral și cranio-facial. Copilul are un traumatism al mână. 

Potrivit IPJ Prahova, din primele verificări, se pare că un bărbat de 44 de ani, care circula la volanul unui autoturism, pe DJ 720, ar fi pătruns pe DJ 101 P fără să acorde prioritate unui camion condus de un bărbat de 48 de ani.

ISU acționează la locul accidentului cu un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim ajutor.

 

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule au rezultat două victime din autoturism, respectiv pasagerul dreapta față – minor de 14 ani și o femeie, pasager spate, care au fost transportați la spital. Soferul autoturismului ar fi suferit un atac de panică în urma accidentului și este evaluat medical la fața locului.

 

 

Foto: IPJ Prahova