Accident grav la Blejoi. Două persoane, transportate la spital

Accident grav la Blejoi. Două persoane, transportate la spital

Un accident grav s-a produs, joi dimineață, în localitatea Blejoi, în zona benzinăriei Euroil, între sensul giratoriu suspendat și cel de la Blejoi. 

Accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare. Mașina celui care a efectuat depășirea a lovit frontal un alt autoturism care venea din sensul opus. Acesta a fost proiectat într-o altă mașină.

Două persoane au fost transportate la spital, șoferul și pasagerul din cea de-a doua mașină ,cea care circula regulamentar.

“Din primele verificări, un conducător auto care se deplasa pe sensul de mers Ploiești – Vălenii de Munte, posibil pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea manevrei de depășire, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, care ulterior ar fi fost proiectat într-un alt treilea auto. În urma evenimentului rutier au fost transportate la spital două persoane, respectiv conducătorul auto și pasagerul din a doua mașină implicată. Testarea cu aparatul etilotest, rezultat negativ”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.