Accident cu descarcerare, azi-noapte, la Blejoi - FOTO

Accident cu descarcerare, azi-noapte, la Blejoi - FOTO

Accident cu descarcerare, azi-noapte, în Prahova! O mașină s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, la Blejoi. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, trei persoane au fost rănite în accident. Evenimentul a avut loc în jurul orei 23.00.

 

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani au ajuns de urgență la spital în noaptea de duminică spre luni în urma unui accident produs în zona sensului giratoriu de la Blejoi.

Șoferul a apăsat prea tare pedala de accelerație și în urma unei manevre greșite a pierdut controlul volanului. Așa se face că autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, unul dintre ei a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Din fericire, salvatorii de la ISU Prahova au reușit sa îl scoată din mașina ajunsă aproape un morman de fiare. În urma accidentului, cei trei tineri au ajuns de urgență la Spitalul Judutetean de Urgență, cu traumatisme serioase, la cap și coloana. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală de culpă. În urma cercetărilor vor fi stabilite cauza exact și împrejurările în care a avut loc acest accident.

Urmăreşte mai multe știri pe pagina de Facebook „Deprahova.ro” !

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Accident grav la Mizil între un camion încărcat cu butelii și un autoturism

Imagini furnizate de ISU Prahova: