Accident în Câmpina! O ambulanță a lovit trei persoane pe trecerea pentru pietoni

Accident în Câmpina! O ambulanță a lovit trei persoane pe trecerea pentru pietoni

 

STIRE INIȚIALĂ 

O ambulanță care aparține spitalului Voila a lovit trei persoane care se aflau în traversare pe o trecere pentru pietoni din Câmpina. 

În accident a fost lovită ușor și o asistentă medicală. În acest moment, se fac cercetări pentru a stabili dacă salvarea avea semnalele luminoase și acustice pornite.

UPDATE 

”Astăzi, în jurul orelor 13:06, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată de Spitalul Municipal Câmpina că la această unitate au fost transportate patru victime ale unui accident rutier. Din primele verificări, se pare că, o ambulanță care se deplasa pe str. Pictor N. Grigorescu pe direcția Gara Poiana, la intersecția cu Bld. Carol I, posibil pe fondul traversării neregulamentare, ar fi surprins și accidentat 3 pietoni angajați în traversarea părții carosabile. Din evenimentul rutier cei trei pietoni și asistenta din ambulanță au suferit vătămări, fiind transportați de aceeași ambulanță la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale”, anunță IPJ Prahova. 

Foto cu caracter ilustrativ.