A fost identificat agresorul lui Mihai Constantinescu, jucătorul Petrolului Ploiești

A fost identificat agresorul lui Mihai Constantinescu, jucătorul Petrolului Ploiești

Convocat în premieră la echipa naţională de juniori şi titular în Liga 2, la Petrolul Ploieşti, Mihai Constantinescu a fost atacat, sâmbătă, în cartierul 9 Mai. Incidentul a fost confirmat, ieri după-amiază, pentru ziare.com, de tatăl jucătorului, care a declarat că băiatul ar fi fost atacat de un grup de 10-12 tineri pe care fiul său nu-i cunoaște.

“L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inşi. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puţin aşa zice copilul. Am înţeles că Poliţia a reţinut doi inşi. Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat nişte palme, după care a venit unul din spate şi i-a dat un pumn şi i-a spart arcada. Am toate documentele. Copilul nu-i cunoaşte, nu i-a mai văzut niciodată. Am înţeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puşi de cineva. Ceilalţi colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. Acum se fac cercetări. Ori au fost trimişi de cineva, nu ştiu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treaba de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid. A ieşit din curte de aici şi s-a întâmplat într-o jumătate de oră”, a declarat tatăl fotbalistului, pentru ziare.com.

Incidentul a fost mediatizat abia astăzi, în jurul prânzului, de IJP Prahova, după ce mai multe site-uri centrale de știri au preluat declarația de mai sus. Potrivit Poliției, totul s-ar fi petrecut după ce victima și agresorul s-ar fi luat la ceartă, într-o casă de pariuri.

“La data de 20 februarie a.c., în jurul orei  19:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi  fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în fața unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânișoarei din Ploiești. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat  persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieștean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”, a anunțat, miercuri, IJP Prahova.