Deputatul Andreea Cosma, reacție după condamnare: A fost o răzbunare a palierului Laura Codruţa Kovesi

Andreea Cosma a vorbit, marți, la "Sinteza zilei", despre cum a primit verdictul judecătorilor în cazul său.

"Nu mă aşteptam la condamnare, a fost o surpriză. Mă simt nedreptăţită şi, punând cap la cap piesele jocului, ce s-a întâmplat şi ce urmează, îmi dau seama că acest lucru a fost o răzbunare din partea palierului, să spun, Laura Codruţa Kovesi (...) Preşedintele completului de judecată la instanţa de fond, că este primă instanţă, format din doi judecători, este fostul procuror şef DNA Braşov, care la un moment dat a fost consilierul Laurei Codruţa Kovesi ", a declarat deputatul Andreea Cosma, la Antena 3.

Fostul deputat a afirmat că totul este o răzbunare Laurei Codruța Kovesi și că a făcut deja un denunț pe numele fostei șefe a DNA.

”O să fac un anunț în premieră: Am formulat un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi. Denunț înseamnă că am încunoştinţat organe de cercetare penală cu privire la săvârșirea unei posibile infracțiuni.

De la momentul la care am vrut să fac acest lucru am primit niște ameninințări verbale din partea anumitor persoane care au aflat de demersul pe care îl fac.Îmi duc la capăt ce am început. Vreau ca până la sfârșitul săptămânii să fac în acest studio dezvăluirile în legătură cu acest denunț", a mai spus parlamentarul.

Andreea Cosma a mai făcut un anunț  și anume că este martoră într-un dosar care o privește pe Laura Codruța Kovesi împotriva căreia a mai fost făcut un denunț.

"Sunt denunțuri legate de condamnarea mea, pentru că un notar public în România nu poate fi condamnat dacă a făcut niște acte de vânzare-cumpărare în 2008 care sunt valabile în 2018, respectând prevederile Codului Civil și ale Legii notarilor publici", a subliniat Andreea Cosma.

CITEȘTE ȘI:

Florin Anghel, Andreea Cosma şi Dănuţ Cornea, condamnaţi la închisoare în dosarul “Ciuperceasca”. Decizia nu este definitivă