Un copil mort de beat a fost găsit într-un parc din centrul Ploieştiului

O patrulă a Poliției Locale Ploiești a găsit marți seară, în jurul orei 22.30, într-un parc din centrul municipiului Ploiești, un minor neînsoțit, aflat în stare avansată de ebrietate.

 

Incidentul a fost detaliat de reprezentanții Poliției Locale Ploiești, într-o informare transmisă în cursul zilei de miercuri. “În seara zilei de 20 noiembrie 2018, în jurul orelor 22:30, o patrulă a Poliției Locale Ploiești, aflată în zona Parcului «Nichita Stănescu» s-a autosesizat cu privire la faptul că un minor nu se putea deplasa, din cauza stării avansate de ebrietate. S-a apelat Serviciul Unic de Urgență 112, minorul – identificat ca fiind numitul R.O., în vârstă de 10 ani, domiciliat în Ploiești – fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a anunțat PL Ploiești.

Reprezentanții instituției menționează că mama copilului a fost identificată, singura măsură luată împotriva ei fiind aplicarea unei amenzi în valoare de 100 de lei, pentru că nu și-a supravegheat odrasla.

Cazul a ajuns, însă, și în atenția Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului, care a fost sesizată de Poliția Locală Ploiești în urma incidentului de marți seară.