Accident groaznic în zona localităţii Breaza! Două persoane de cetăţenie olandeză au decedat, iar alte şase sunt rănite FOTO

Patru mașini au fost implicate duminiă după-amiază într-un accident groaznic, pe DN 1, la intersecția cu drumul care duce la Breaza!  Accidentul s-a soldat cu șase victime în stare gravă și două persoane care au decedat.

Conform ISU Prahova, două dintre persoanele încarcerate, ambele cu cetățenie olandeză, au fost găsite în stop cardio-respirator și declarate decedate.

Alte șase au fost transportate la spital, cu traumatisme destul de grave

Cei care și-au pierdut viața sunt o femeie de 45 de ani și un bărbat de 39 de ani.

În urma impactului, la spital au ajuns două femei de 20 ani (cu traumatism cranio-facial, fractură femur stâng, fractură ambele brațe și membru inferior drept, respectiv traumatism cranio-facial), un tânăr de 20 de ani (cu traumatism cranio-cerebral si traumatism bazin), un bărbat de 49 de ani (traumatism cranio cerebral minor, traumatism abdominal, traumatism robie picior drept și traumatism bazin), un bărbat de 50 de ani (cu traumatism bazin, traumatism membru inferior și traumatism toraco abdominal) și o femeie de 51 de ani (cu fractură membru inferior stâng).

În continuare, la Breaza, traficul de pe DN 1 este deviat prin Cornu, pe sensul de urcare, și prin Breaza, la coborâre.

Potrivit Infotrafic, tragedia s-ar fi produs în urma pătrunderii unui autoturism pe contrasens.