Reacţia societăţii de construcţii care deţine terenul pe care se află ilegal conducta Lukoil FOTO DOCUMENT

Reprezentanții PFA-ului, prin intermediul unui avocat, au emis vineri seară un comunicat de presă prin care informează cum au decurs discuțiile cu privire la problema conductei care transportă apă industrială către Rafinăria Lukoil, deși în schițele puse la dispoziție chiar de către Petrotel Lukoil conducta figurează că trece prin alt loc .

Reprezentanții societății de construcții spun că au purtat discuții cu reprezentanții rafinăriei Lukoil aproximativ 45 de zile și, întrucât cei din urmă nu au dorit să devieze conducta, adoptând o poziție de forță și intimidare, au trecut la dezafectarea conductei neautorizate.

Vă reamintim faptul că un PFA care execută lucrări de construcții în Bariera București a descoperit, în urma săpăturilor, că pe terenul său se află o conductă care transportă apă industrială către Rafinăria Lukoil, deși în schițele puse la dispoziție chiar de către Petrotel Lukoil conducta figurează că trece prin alt loc.  

Vezi mai jos comunicatul integral emis de societatea de construcții, dar și documentele pe care le-a anexat, în sprijinul afirmațiilor din comunicat: