Accident teribil în zona localităţii Măneciu: Doi copii sunt în comă VIDEO

Accident teribil, marți dimineață, pe DN1A, în zona localității Măneciu! În timp ce mergeau pe marginea drumului, doi copii , în vârstă de 6 ani, respectiv 11 ani, au fost grav răniţi  după ce o mașină a derapat. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că autoturismul este răsturnat, în maşină fiind o femeie şi copilul său de un an. Toate cele patru persoane implicate au fost transportate la spital, unul dintre cei doi copii pietoni fiind în comă.

Băiatul în vârstă de 11 ani, găsit în comă la sosirea medicilor,  a fost transportat la UPU Ploiești, având diagnosticul de traumatism cranio cerebral și traumatism abdominal.

Cel de al doilea copil a suferit un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital drept, dar și un traumatism abdominal.

La fața locului s-au deplasat polițiști, șase ambulanțe de la SAJ Prahova și de la ISU Prahova, inclusiv ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă.

La spital au ajuns și șoferita și copilul său în vârstă de un an. Copilul de un an a intrat în comă, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, are un hematom frontal și parietal stâng, dar și o fractură la piciorul drept. Mama sa a suferit un traumatism lombar.

Traficul pe DN1A a fost restricționat aproximativ o oră.

Polițiștii investighează cauzele producerii accidentului.