Scandalul în ceea ce privește vandalizarea bannerelor Veolia ia amploare! Primăria Ploiești verifică dacă acestea au fost amplasate în mod legal pe stadionul Ilie Oană

Mai multe bannere cu Veolia aflate pe stadionul “Ilie Oană” au fost vandalizate noaptea trecută! Persoane încă neidentificate au rupt afișele de la intrarea în tribune, bannerele de la marginea terenului au fost decupate, iar siglele de la băncile tehnice au fost acoperite cu vopsea neagră, scrie republikanews.ro. Poliția Prahova a demarat o anchetă în acest caz.
“Am convocat reprezentantul firmei de pază, am convocat reprezentantul poliției de pe raza de circumscripție de care aparținem, au constatat, au vizionat camera video, urmează ca mâine să ne reîntâlnim în vederea întocmirii unui raport proces-verbal, să vedem împotriva cui ne îndreptăm pentru a recupera prejudiciului de la cei în fapt, lucru care încă nu a fost stabilit, urmând a recupera paguba și să vedem după măsurile legale care trebuie luate împotriva vinovaților.
De drept, la calea de acces dinspre strada Pielari este post de pază. Agentul respectiv, din prima vizionare, se vede că este acolo, la o simplă constatare se vede că au pătruns după ora 21.00, când era întuneric și nu cred că i-a văzut. Acum șeful firmei de pază i-a solicitat agentului care astăzi era liber o declarație, să vedem ce relatează respectivul în declarație, ce a făcut de la ora 21.00 până la ieșire din post”, a declarat pentru ziarul Incomod directorul Clubului Sportiv Municipal Silviu Crângașu.


Totodată, viceprimarul Cristian Ganea, cel care are în subordinea activitatea Clubului Sportiv Municipal Ploiești, a demarat o anchetă pentru a verifica atât modul în care au pătruns pe stadion respectivele persoane, cât și dacă societatea Veolia avea dreptul să amplaseze respectivele bannere la intrările în incinta stadionului, cât și în mai multe zone ale arenei ploieștene.  

De altfel, reprezentanții ACS Petrolul 52 aveau obligația de a ridica materialele publicitare imediat la finalul fiecărui eveniment sportiv.

”Am demarat o anchetă pentru a vedea clar atât cine se face vinovat de vandalizarea respectivelor bannere, cât și dacă acestea aveau ce căuta pe stadion, dacă există un contract de închiriere între CSM Ploiești și ACS Petrolul 52 sau Grupul Veolia. Este un gest regretabil, dar noi, aflându-ne în postura de reprezentanți ai ploieştenilor, trebuie să verificăm toate aspectele acestui incident și să nu ne implicăm într-un posibil scandal creat posibil între suporteri și respectiva societate.  Primăria Ploiești va trata cu seriozitate și imparțialitate acest subiect”, ne-a declarat viceprimarul Ganea.