Circulația pe Drumul Naţional 1D A FOST ÎNCHISĂ total în Prahova!

Din cauza problemelor cauzate de cantităţile mari de zăpadă şi de viscol, circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1D, care asigură legătura între Ploieşti şi Urziceni, a fost închisă, vineri, de Poliţie.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au confirmat pentru Telegrama faptul că au închis această şosea, anunţul venind după ce mai mulţi cititori au reclamat că au stat mai bine de o oră blocaţi în trafic la Albeşti Paleologu. Poliţia a anunţat că sunt flitre rutiere atât la Albeşti, cât şi la Ciorani şi Sălciile, iar şoferii care au apucat să circule pe DN1D vor fi conduşi, în coloană, cu ajutorul utilajelor de deszăpezire.

Reprezentanţii IJP Prahova au confirmat că DN1D este închis total, vineri, în jurul orei 18.00, maşinile care circulau pe ruta Albeşti-Ciorani-Urziceni fiind trase pe dreapta. Autorităţile intervin pentru îndepărtarea zăpezii.

 "Autorismele care se aflau pe tronsonul respectiv vor fi conduse controlat, în grupuri organizate, cu utilaj de deszăpezire în faţă şi insoţite de maşini ale Poliţiei", a fost mesajul transmis de reprezentanţii IJP Prahova.

Aceştia au mai anunţat, tot în jurul orei 18.00, că două coloane de autoturisme prinse de intemperii pe acest traseu, totalizând circa 100 de maşini, au fost "escortate" pe ruta Ciorani-Albeşti Paleologu.