Încă un caz de înjunghere în comuna Dumbrava. Un tănăr de 17 ani a fost tăiat în zona gâtului

Încă un caz de înjunghere în comuna Dumbrava. Un tănăr de 17 ani a fost tăiat în zona gâtului

Încă o persoană a fost înjunghiată în comuna Dumbrava! Incidentul s-a produs la cinci zile distanțăde la momentul în care un tânăr din satul Cornu de Sus a murit după ce a fost înjunghiat.   

Potrivit IPJ Prahova, în seara zilei de 7 ianuarie, în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în comuna Dumbrava, sat Zănoaga, un tânăr ar fi fost victima unei agresiuni.

Totul ar fi degenerat pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool. Un tânăr de 17 ani ar fi fost tăiat în zona gâtului, de către un altul, în vârstă de 18 ani.  

În urma administrării probatoriului, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Potrivit SAJ Prahova, victima a fost preluată de echipajul ambulanței în stare de conștiență, cu plagă latero-cervicală stânga (la nivelul gâtului), cu sângerare moderată.

Băiatul a fost transportat la Spitalul Județean.

Vă reamintim faptul că incidentul survine la numai cinci zile de la uciderea unui tânăr de 22 de ani din aceeași comună, atunci când acesta, tată a doi copii mici, a fost atacat cu cuțitul și înjunghiat în abdomen și în spate.

Principalul suspect a fost plasat în control judiciar, ceea ce stârnit revolta oamenilor din sat și a rudelor băiatului omorât.

În plus, rudele susțin că adevăratul criminal este liber.