Lupii, ”rapid” înfometați de victorii! Cel mai bun motiv pentru a susține financiar Petrolul Ploiești

Lupii, ”rapid” înfometați de victorii! Cel mai bun motiv pentru a susține financiar Petrolul Ploiești

Petrolul Ploieşti a reuşit să bifeze prima victorie pe teren propriu în primul sezon de la revenirea în Superligă, într-o atmosferă incendiară atât la propriu, cât și la figurat! Victoria a fost cu atât mai savuroasă, cu cât a fost obținută în Primvs Derby, în fața Rapidului, grație golului înscris de Gicu Grozav, în urma unei erori a portarului Moldovan.
Trebuie spus că, în faţa unui stadion arhiplin, ploieştenii au făcut un meci bun împotriva formației giuleștene, care nu a reuşit să îşi facă foarte multe ocazii de a marca, în special în repriza secundă.


Victoria Petrolului a fost prefațată cel mai bine de Gabriel Tamaș, care a ținut să răspundă atacurilor venite din partea rapidiștilor, susținând că preferă să practice „anti-fotbal” și să plece cu cele trei puncte de pe teren.

„Le-am spus colegilor înainte de meci, am avut emoții, chiar la vârsta pe care o am, când am văzut tribunele pline, cum ne aclamau oamenii. Sper că i-am făcut fericiți!
Hai să vă explic ceva, că am văzut declarații anti-fotbal, anti-fotbal, tot așa. Punctele sunt la noi, în play-off sau unde vrem noi să ajungem, trebuie să acumulăm puncte.
Cu fotbal, anti-fotbal, CFR a câștigat campionatul cinci ani la rând. Ok?! Am jucat primele două etape extraordinar și am pierdut. Am zis și în interviurile trecute, mai bine joc anti-fotbal și iau puncte, decât să fie plăcut ochiului și să pierd.Asta pentru că nu vreau să retrogradez. Gicu a zis când a venit că a venit să dea gol, eu am zis că am venit să nu iau gol. Deci, v-am răspuns la toate întrebările, v-am pupat și sănătate.”, au fost cuvintele lui Gabi Tamaș după victorie.

Nu trebuie evitat adevărul și trebuie spus că victoria în Primvs Derby vine în ciuda faptului că Petrolul Ploiești se confruntă cu probleme financiare, președintele Costel Lazăr lansând în nenumărate rânduri un apel public către oamenii de afaceri din Prahova pentru a sprijini financiar clubul. Un motiv în plus pentru fanii ploieșteni în a avea încredere în staff-ul tehnic și în acești jucători care, indiferent de greutăţile prin care trece clubul ploieștean, ei dau totul pe teren.

De altfel, ar fi un motiv în plus pentru ca oamenii de afaceri din Prahova și nu numai să își îndrepte atenția către Petrolul Ploiești și să sprijine financiar formația ploieșteană.  Cel puțin suporterii, jucătorii și staff-ul tehnic merită orice efort financiar. Ploieștiul merită ca acest fenomen să nu dispară!
Iar, din păcate, acest lucru nu se poate fără bani.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu)