Cu tunurile pe Andrei Volosevici! Se anunță o campanie electorală foarte tensionată

Cu tunurile pe Andrei Volosevici! Se anunță o campanie electorală foarte tensionată

 Andrei Volosevici a devenit în ultima perioadă o adevărată țintă a unor atacuri menite să-i discrediteze imaginea creionată în cei patru ani de mandat de primar, perioadă în care a reușit să transforme Ploieștiul într-un oraș viu.

Faptul că judecătorii Curții de Apel Ploiești au făcut dreptate în cazul său, susținând că faptele pentru care a fost acuzat nu există (vezi aici), dar și prezentarea sa ca și candidat din partea PNL pentru Primăria Ploiești, au fost două anunțuri greu de digerat de anumiți lideri politici prahoveni, mai noi sau mai vechi.

Acest lucru a dus la reapariția jocurilor de culise, la lansarea de zvonuri în mediul online și la noi atacuri la adresa lui Volosevici, menite să-i inducă în eroare pe alegătorii ploieșteni.

Practic, tot ce se întâmplă în acest moment nu este decât începutul unei campanii care, după cum se vede, va fi bazată pe atacuri și jocuri de culise, nicidecum pe o luptă în idei și prezentări de proiecte.

Asta pentru că mulți lideri politici încă mai cred în ideea că discreditarea unui candidat cu șanse reale pentru a ocupa funcția de primar ajută mai mult decât să duci o campanie elegantă, bazată pe proiecte și viziune administrativă.