Andrei Volosevici, mesaj cu subînţeles legat de viitorul Petrolului Ploiești

Andrei Volosevici, mesaj cu subînţeles legat de viitorul Petrolului Ploiești

Petrolul Ploiești. Un nume care a adus nenumărate momente de bucurie, dar și multă tristețe în rândul iubitorilor clubului ploieștean. Un nume care este prezent de 96 de ani în viața ploieștenilor.

Acest lucru a fost posibil doar datorită unor oameni care au înțeles că nu poți să spui Ploiești fără să te gândești la Petrolul.

Acum, după ratarea promovării în Liga 1, clubul ploieștean se află din nou la ananghie, riscând să piardă mărcile ”Petrolul Ploiești”, deoarece nu a îndeplinit condițiile de performanță impuse prin HCL în urmă cu aproximativ patru ani.

Și astfel, juriul, reprezentat de membrii Consiliului Local Ploiești, se va întruni iarăși pentru a da un nou verdict. Fie va condamna Petrolul Ploiești la moarte, fie va mai da o șansă celor care dețin mărcile pentru a demonstra că sunt demni de numele Petrolul Ploiești și că vor să performeze.

Promisiuni sunt că Petrolul va trece cu bine și de acest moment greu.

 

De altfel, Andrei Volosevici, cel care a demonstrat că Petrolul Ploiești reprezintă proiectul său de suflet și că nu renunță la el, în ciuda nedreptăților prin care a trecut, a transmis un mesaj cu subînţeles, dar plin de speranță într-un viitor mai bun.

” Te vom apăra! Te vom susține! Hai PETROLUL!”, a fost descrierea unei poze postate pe pagina personală de Facebook în care apare alături de prietenul său Iulian Dumitrescu.

 

O reacție care a apărut într-un moment potrivit și care spune multe. Mai ales una venită din partea celui care are cele mai mari șanse să fie, din nou,  viitorul primar al Ploieștiului.