Mâine să nu vii la Pomul Verde

Dacă ești petrolist vezi ca  sâmbătă, în jurul orei 17.00, înaintea meciului cu AS Tufeni,  să nu vii la Pomul Verde, bătrâna cârciumă a lupilor.

Fă-ți alt program, că doar vor veni Mircea Dridea, Tavi Grigore, Cristi Vlad și jucătorii Petrolului. Am înțeles că va fi o petrece a lupilor ca pe vremurile bune. Iată, un alt motiv ca să nu fii prezent. Mai vrei motive ca să te conving să stai acasă?

 Păi, am înțeles că micii vor ”sfârâi” pe grătar și că vor fi din partea casei, că  imnul Petrolului și melodii ale găzarilor vor răsuna puternic în boxe și că va fi ceva show p-acolo.

Nu are sens să participi la o petrecere a familiei Lupilor Galbeni, organizată de niște suporteri mărinimoși care de o săptămână se chinuie să pună la punct fiecare detaliu al acestei întâlniri.  Și  când te gândești că toată munca depusă pentru a organiza  o astfel de reunire a suflării petroliste este de fapt un eveniment caritabil menit să ajute echipa de suflet a orașului, chiar trebuie să iei în calcul să stai acasă!

Totuși dacă te duci, ai grijă, acolo vor fi prezenți doar cei care simt și trăisc prin culorile galben-albastru!