Tensiuni în familia Petrolului Ploieşti. Principalul motiv- lipsa de comunicare

Tensiuni în familia Petrolului Ploieşti. Principalul motiv- lipsa de comunicare

Primele tensiuni și-au făcut simțită prezența între o parte a fanilor Petrolului Ploiești și conducerea clubului ploieștean.

La meciul de sâmbătă, pe care Petrolul Ploiești l-a disputat pe terenul celor de la Sporting Roşiorii de Vede, suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană au afișat un banner cu mesajul:

”Cei ce-am ales să ne implicăm, astăzi nu prea mai contăm…Sub egida transparenței, cinic, ne predați lecția indiferenței!”

Drept urmare, precum într-o familie, micile certuri sunt inevitabile.

Important este ca toate aceste tensiuni să fie constructive, iar fiecare parte implicată să înțeleagă faptul că noul proiect a pornit în baza unor înțelegeri clare, care ar trebui puse pe tapet și discutate din nou.

Este important ca fanii Petrolului  să înțeleagă faptul că, atunci când vorbim despre transparență, nu înseamnă că trebuie prezentat modul în care sunt cheltuiți banii, leu cu leu, așa cum se facea pe vremea când Petrolul supraviețuia din donațiile suporterilor.

Însă nu este normal ca actuala conducere a clubului să nu găsească o cale de comunicare astfel încât să fie evitate conflictele de genul acesta.

Este important ca fanii ploieșteni, cei care au pus bazele acestui proiect, să știe care este exact care este rolul Veoliei în cadrul clubului, pe ce perioadă se desfășoară contractul de sponorizare și cine este sponsorul real din acte.

Nu are sens să reamintim cum s-a demarat noul proiect!

Pentru că la un moment dat va fi nevoie ca structura care administrează FC Petrolul Ploiești să fie organizată sub forma unei societăți, trebuie știut clar care sunt intențiile Veoliei și în acest sens.

Sunt foarte multe întrebări la care, atât reprezentanții Petrolul 52, cât și cei ai Veoliei, ar trebui să răspundă. Iar acest lucru se poate face doar prin intermediul unei conferințe de presă.

Comunicare doar prin anumite trusturi de presă centrală, cu siguranță nu va mulțumi suporterul ploieștean, dornic să știe ce se întâmplă cu echipa lui de suflet din mai multe surse de informare.

Iar ca tu, conducere a clubului, fie că vorbim despre Mădălin Mihailovici sau celelalte persoane cu drept de decizie din club, să eviți să oferi niște informații oficiale prin intermediul unor conferințe, nu are cum să fie ceva sănătos pentru Petrolul Ploiești.

Drept urmare, este important să nu uităm de unde am plecat și trebuie să știm unde ne îndreptăm.

Nu de altă, dar acest club a murit și a reînviat de două ori până în prezent.