Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Circ ieftin pe tema mărcilor Petrolului Ploieşti

Circ ieftin pe tema mărcilor Petrolului Ploieşti

Nici în al doisprezecelea ceas, principalii factori de decizie de la nivelul administrației publice locale nu au înțeles că, atunci când vine vorba de mărcile Petrolului, există niște spectator fini care nu pot fi păcăliți ușor cu un spectacol politic ieftin.

De aceea, nu am cum să înțeleg de ce primarul Adrian Dobre, știind că nu va avea cvorum, a convocat de îndată, duminică,  la ora 18.00, o ședință a Consiliului Local Ploiești pentru a fi validat un proiect de hotărâre care nu avea nicio legătură cu cesiunea mărcilor către ACS Petrolul 52.

În aceeași măsură, nu înțeleg  reacția consilierilor PSD. În loc să aibă o reacție coerentă pe tema cesiunii, social-democrații au decis să emită un comunicat de presă în care îl anunță pe edilul șef al orașului că nu vor răspunde pozitiv convocării sale.

 

Ar fi fost de apreciat dacă  aceștia s-ar fi prezentat la ședință și dacă ar fi avut o reacție la proiectul privind “însuşirea de către Consiliul Local a rapoartelor de evaluare a mărcilor F.C. PETROLUL PLOIEŞTI, F.C. PETROLUL PLOIEŞTI 1924, FOTBAL CLUB PETROLUL, PETROLUL PLOIEŞTI, PETROLUL 52 şi PETROLUL 95”.

Puteau taxa numeroșii pașii greșiți făcuți de primarul Adrian Dobre în rezolvarea problemei ”mărcile Petrolul”. Unul dintre ele ar fi faptul că a edilul șef a prezentat  un proiect urcat pe site-ul Primăriei Ploiești chiar în ziua convocării ședinței, proiect care nu rezolvă problema stringentă legată de acest subiect.

În concluzie, să sperăm că principalii factori politici vor trata cu seriozitate în zilele următoare această problemă și că vor face mai mult decât să ofere o valoare mărcilor aflate  în sertarul primarului Dobre!