Băi, nu ascundeţi Judeţeanul în spatele morţilor

Băi,cu voi vorbesc! Da, cu voi cei care zi de zi vă  afundați fundurile în scaunele alea moi  din birourile moderne, în timp ce prin Spitalul Județean de Urgență Ploiești încă mai mișună gândacii.

 Degeaba se luptă reprezentanții Consiliul Județean Prahova să schimbe imaginea pătată a Județeanului, cunoscut sub numele de ”Spitalul Groazei”, degeaba alocă fonduri pentru a schimba condițiile hoteliere și medicale, dacă voi, când apare o problemă, vă jucați de-a ”v-ați ascunselea” cu reprezentanții mass-mediei.

 Nu tu o conferință de presă să explicați ce se întâmplă, de ce mor atâtea persoane din cauza acelui virusul gripal sau să spuneți ce măsuri de prevenție ați luat pentru ca alți pacienți sau medici să nu fie contaminați cu acea viroză respiratorie. Ce să mai zic de bunul simț de a răspunde la telefon...!

Ați creeat iar o barieră la nivelul comunicării instituționale, barieră care taman ce se ridicase după demiterea lui Strâmbeanu din funcția de director al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

 Așa că nu vă mai ascundeți în spatele celor care mor din cauza virusului AH1 și dați și voi niște explicații!