Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Cum am ajuns să mă las pe mâna unei femei

Cum am ajuns să mă las pe mâna unei femei

Din capul locului vă spun că nu sunt, nici pe departe, genul de persoană care să meargă la doctor  de îndată ce organismul trimite semnale de alarmă.

Total neindicat dar des întalnit la noi, la români, am ajuns la medic de puține ori,doar  atunci când mi-a fost clar că organismul nu e de fier.

În urma unei astfel de rare vizite,  am aflat că am un început de spondiloză cervicală, boala celor care își petrec mult timp la birou.

Doctorul mi-a dat câteva indicații care să mă ajute să nu ajung la cuțit, însă, după un timp, nu am mai ținut cont de ele. La o șuetă cu niște prieteni, am început  o discuție despre  problemele de sănătate pe care le avem fiecare . Cine ne-ar fi auzit s-ar fi distrat copios, pentru că ni le povesteam și ne dădeam sfaturi mai ceva ca babele care stau duminica la poartă la o șuetă.

O dată ce rândul „destăinuirilor” medicale a ajuns la mine , le-am spus de neplacuta spondiloză care îmi dă de furcă,  și, din vorbă în vorbă, un prieten mi-a recomandat să mă las pe mâinile Geaninei Enache.

Inițial mi s-a părut o glumă,  spunându-i că masajul este pentru sportivi  și pentru cei cu bani, nu pentru mine. Mi-a explicat că  o ședință nu costă atât de mult cât îmi imaginez și că merită să încerc.

Pentru că nu vreau să ajung la operație și pentru că am neglijat în ultima perioadă problema,  am zis să dau o șansă acestei metode alternative de tratament.

 Așa am cunoscut-o pe Geanina, ploieșteanca despre care prietenul meu spunea că are mâini magice. Am urmat o ședință de masaj și vreau să vă zic că am simțit cum toți muschii gâtului și spatelui s-au relaxat. Mă simțeam alt om. Din vorbă în vorbă, mi-a povestit  că a început să învețe să facă masaj din pasiune, iar acum masajul a devenit profesie.

Geanina mi-a mai povestit că din păcate mulți români nu asociază masajul cu un tratament pentru sănătate, ci îl consideră mai degrabă o chestie de „fițe”, ceea ce nu este deloc așa. Într-adevăr, mi-a spus că există mai multe modalități de a masa corpul uman, fiecare cu  rolul său. Însă, chiar dacă vorbim de cel anticelulitic, medical,cu roci vulcanice  sau cine știe ce altă metodă de masaj, toate au în comun menirea de a ajuta corpul și de a-ți reda starea de bine.

Dacă vreți să vedeți ce efect au mâinile Geaninei Enache, mergeți pe strada Mărăsești nr. 19, la salon Deea Body Center. Prețurile se calculează  în funcție de minutele petrecute la o ședință de masaj. Fie că vorbim de 50 lei pentru 50 min, 30 lei pentru 30 min sau abonamentul pentru 10 sedinte , la care primiți cadou 2 ședințe gratis, vă garantez că fiecare leuț merită. Mai ales că vorbim despre sănătate și despre stare de bine.

Ce mai! Este unul dintre puținele momente când trebuie să te lași pe mână unei femei! laugh