VIDEO| Revoltă în cartierul Mimiu din Ploiești. Viceprimarul Ganea, în mijlocul ploieștenilor nemulțumiți

VIDEO| Revoltă în cartierul Mimiu din Ploiești. Viceprimarul Ganea, în mijlocul ploieștenilor nemulțumiți

Lucrările la rețeaua de canalizare din cartierul Mimiu din Ploiești au fost verificate miercuri de viceprimarul Cristian Ganea .

 Finalizată cu întârziere, rețeaua de canalizare nu va asigura racordarea tuturor ploieștenilor din acea zonă. Conform edilului, pentru restul străzilor rămase fără canalizare, Primăria are în derulare un proiect pe fonduri europene.

 În timp ce verifica alături de constructor și de reprezentanți ai executivului ploieștean modul în care s-au efectuat lucrările, mai mulți locuitori i-au atras atenția viceprimarului Cristian Ganea asupra faptului că trăiesc ca în evul mediu.

 Aceștia i-au spus că  după fiecare ploaie nu pot ieși din case din cauza noroiului de pe străzi. Edilul le-a promis că în cel mai scurt timp se va interveni cu un greder și cu piatră concasată pentru a rezolva în primă fază problema.

 Totodată i-au atras atenția și asupra faptului  că nici în prezent nu au acte de proprietate, apă și nici curent electric.

 

 

Discuțiile dintre ploieștenii din cartierul Mimiu și viceprimarul Cristian Ganea, dar și declarația edilului le puteți urmări în materialele video de mai jos: