VIDEO| Bugetul Ploieștiului, prezentat fără primarul Dobre. Dezbaterile amânate, edilul a rămas blocat în trafic

VIDEO| Bugetul Ploieștiului, prezentat fără primarul Dobre. Dezbaterile amânate, edilul a rămas blocat în trafic

Dezbaterea publică pe tema bugetului Ploieștiului pe anul 2020, programată marți după-amiază, a fost amânată. Motivul amânării a fost acela că primarul Adrian Dobre a avut o ședință la Ministerul Mediului și nu a mai ajuns la dezbatere, edilul  fiind prins în trafic.

Spre deosebire de anii trecuți, ploieștenii nu s-au înghesuit să participe la dezbaterea bugetului Ploieștiului pe anul 2020, programat marți la ora 17.00.

Majoritatea celor prezenți a fost formată din reprezentanți ai administrației publice locale sau ai mediului politic. Dezbaterile au început cu o întârziere de aproximativ 15 minute, iar proiecția bugetară pe acest an a fost prezentată de city managerul Ploieștiului, Teodora Marin. Primarul Adrian Dobre a fost prins în trafic, acesta deplasându-se astăzi la o întâlnire ce a avut loc la Ministerul Mediului.

Prezent în sală, senatorul PSD Radu Oprea a solicitat amânarea dezbaterii bugetului local, motivul invocat fiind acela că primarul Adrian Dobre nu a reușit să ajungă nici după o oră de începerea evenimentului. Ba mai mult, parlamentarul a lansat si un atac dur la adresa lui Dobre, susținând că este o lipsă de respect din partea primarului față de ploieșteni.

Totodată, senatorul Oprea a susținut că nu poate exista o dezbatere în ceea ce privește bugetul local atât timp cât nu toate capitolele bugetare nu au fost discutate cu ordonatorii terțiari de credite.