Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Viceprimarul Ganea, despre necesitatea achiziţionării unui laborator mobil pentru monitorizarea calității aerului din Ploiești

Viceprimarul Ganea, despre necesitatea achiziţionării unui laborator mobil pentru monitorizarea calității aerului din Ploiești

Viceprimarul Cristian Ganea a anunțat luni  faptul că va propune achiziţionarea unui laborator mobil pentru monitorizarea calității aerului. Reacția edilului vine în urma numeroaselor sesizări venite din partea ploieștenilor în care anunțau faptul că în Ploiești aerul este irespirabil.

Cel mai probabil respectivul laborator mobil va fi folosit de Regia Autonomă de Servicii Publice, acolo unde există un Birou pentru Protecția Mediului  şi va permite efectuarea rapidă a unor măsurători paralele.

"Multe dintre proiectele pe care le propun pentru 2020 au legătură cu sănătatea publică, de la crearea de noi terenuri de sport şi reabilitarea sălilor de sport dela unităţile de învăţământ şi până la asfaltarea tuturor străzilor şi îmbunătăţirea sistemului de monitorizare a calităţii aerului. Vreau să cumpărăm o staţie mobilă, pentru a putea să o trimitem pe teren în momentul în care apar reclamaţii, pentru o verificare încrucişată", a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.