SURSE| Întâlnire între primarul Volosevici și Mihailovici! Petrolul Ploiești, în centrul atenției

SURSE| Întâlnire între primarul Volosevici și Mihailovici! Petrolul Ploiești, în centrul atenției

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, ar urma să se întâlnească  zilele acestea cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al Petrolului Ploiești. Potrivit surselor deprahova.ro, printre subiectele pe care cei doi le vor aborda se vor afla și cele legate de viitorul clubului ploieștean.

Se pare că se dorește creionarea unui proiect concret, care să se concretizeze cu promovarea echipei în Liga 1. Totodată, dezbaterile vor viza și problemele legate de cesionarea mărcilor ”Petrolul Ploiești”.

Ba mai mult, potrivit acelorași surse, la discuții ar urma să participe și Valeriu Răchită. Se pare că relația dintre acesta și Mihailovici s-a îmbunătățit considerabil în ultima perioadă. De altfel, în prezent, s-au stins și tensiunile dintre Răchită și fostele glorii care acum se află în comitetul de conducere al clubului ploieștean, cele două tabere alegând calea dialogului.  

Astfel, nu este exclus ca Vivi Răchită să revină în viitorul apropiat în cadrul structurii de conducere a Petrolului Ploiești.