Se dă startul sărbătorilor de iarnă în Ploiești. Primarul Volosevici: Sper să le oferim concetăţenilor bucurie şi speranţa în mai bine

Se dă startul sărbătorilor de iarnă în Ploiești. Primarul Volosevici: Sper să le oferim concetăţenilor bucurie şi speranţa în mai bine

 În seara zilei de 1 decembrie 2020, la ora 18.00, în faţa sediului Primăriei Municipiului Ploieşti (Piaţa Eroilor), se va deschide oficial iluminatul public ornamental de sărbători.

       “Spre seară, pentru a marca această importantă zi, dar şi pentru a da startul sărbătorilor de iarnă, le-am pregătit ploieştenilor o surpriză frumoasă. La ora 18.00, se va deschide iluminatul public festiv de sărbători.

       Ploieştiul va îmbrăca straie noi, iar astfel, sper să le oferim concetăţenilor bucurie şi speranţa în mai bine, în preajma celor două sărbători pline de lumină ce se apropie, Crăciunul şi Anul Nou.

       Aş dori să mai precizez că, din respect faţă de efortul depus de personalul sanitar, în toată această perioadă de luptă cu infecţia COVID-19, am luat decizia ca doctori şi asistente din spitalele ploieştene, care au stat în prima linie în acest an plin de încercări, să fie invitaţi de onoare la evenimentele organizate de municipalitate, cu prilejul zilei de 1 decembrie 2020.

       În acest context, revin cu rugămintea către ploieşteni să respecte în spaţiul public, şi nu numai, măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii COVID-19” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.