Scandal la CSM Ploiești! Primarul Volosevici a schimbat întreaga conducere

Scandal la CSM Ploiești! Primarul Volosevici a schimbat întreaga conducere

Primarul Andrei Volosevici a dispus marți atât revocarea Mirelei Limboșeanu din funcția de director CSM Ploiești,cât și detașarea temporară la Parcul Bucov a directorului adjunct, Lucian Rădulescu. Totodată, șeful executivului ploieștean a solicitat începerea unor verificări cu privire la funcționarea restaurantului din incinta Hipodromului Ploiești, obiectiv aflat în administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

Măsura vine la o zi după ce primarul reclamase că un eveniment cu sute de copii desfășurat de Consiliul Județean Prahova pe stadionul „Ilie Oană” ar fi fost organizat fără respectarea procedurilor existente la nivelul Clubului Sportiv Municipal.

„Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus revocarea din funcție a directorului general al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, doamna Mirela Limboșeanu, precum și detașarea directorului adjunct al acestei instituții, domnul Lucian Rădulescu, pe funcția de director adjunct al Administrației Parcului Memorial «Constantin Stere» Ploiești. În același context, primarul Andrei Volosevici a solicitat, spre verificare, toate documentele cu privire la funcționarea restaurantului din incinta Hipodromului Ploiești, obiectiv aflat în administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești”, se arată în comunicatul transmis marți de Primăria Ploiești.

Cu o zi înainte, în timpul unei conferințe de presă, Andrei Volosevici declarase că evenimentul de pe stadionul „Ilie Oană” a fost organizat fără aprobarea administrației ploieștene.

 „Solicitarea a fost făcută, dar de aici încolo trebuie și o aprobare și, evident, un contrăcțel, ca să luăm și noi niște bănuți, că tot ne chinuim să ținem gazonul. Nu există. Și, dacă nu există, trebuie să luăm și noi niște reacții”, a afirmat primarul, care a adăugat că va mai anunța și miercuri o serie de măsuri pe această temă.

Mirela Limboșeanu fusese numită în luna martie la conducerea CSM Ploiești, prin detașare, din postura de consilier personal al primarului. Ea a fost un colaborator apropiat al primarului Volosevici și în mandatul 2008-2012, când a fost consilier personal și ulterior administrator public.