Primarul Dobre, reacție pe tema regulamentului de închriere a parcărilor din zona blocurilor promovat de PSD

Primarul Dobre, reacție pe tema regulamentului de închriere a parcărilor din zona blocurilor promovat de PSD

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a contestat în cadrul unei conferințe de presă regulamentul de închriere a locurilor din parcările condominiale aprobat la finalul trecut de Consiliul Local, cu voturile reprezentanţilor PSD, ALDE şi PMP.

Edilul a declarat că hotărârea a început deja să creeze haos la nivelul asociaţiilor de proprietari şi că aceasta e imposibil de aplicat, motiv pentru care are de gând să solicite o analiză atentă din partea Prefecturii Prahova care să ducă la anularea ei.

"Hotărârea nu se poate pune în aplicare, pentru că are elemente de nelegalitate", a declarat primarul Dobre, cu privire la regulamentul aprobat în decembrie 2019. "Este o nouă bătaie de joc din partea PSD, care vine cu un proiect nefuncţional. El va crea discordie la nivelul asociaţiilor de proprietari, între vecini", a  continuat  Dobre.

Edilul le-a cerut consilierilor care au votat pentru aprobarea acestei hotărâri să o retragă, argumentând că regulamentul, deşi "nefuncţional", a început deja să creeze haos, dar şi că e "nefiresc să pui în sarcina asociaţiilor de proprietari să se ocupe de o bună parte din rezolvarea situaţiilor care pot să apară".

În urma întrebărilor jurnaliştilor, primarul a declarat şi că va contesta la Prefectura Prahova hotărârea prin care Consiliul Local a aprobat regulamentul.