Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Primarul Adrian Dobre, reacție în urma demiterii directorului CSM Ploiești

Primarul Adrian Dobre, reacție în urma demiterii directorului CSM Ploiești

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a dispus înființarea unei Comisii de cercetare a directorului Club Sportiv Municipal ( nr. CSM) Ploieșt, Cristi Nica și  apoi a hotărât încetarea contractului de muncă al acestuia, în urma scandalurilor publice repetate de la nivelul conducerii instituției respective.

 

“CSM Ploiești este o organizație prost manageriată, în care conducerea numită politic cu sprijinul majorității PSD – ALDE din Consiliul Local toacă sume colosale de bani fără rezultate manageriale deosebite. Dincolo de asta, este o chestiune de legalitate și de normalitate. În ultimele două luni au fost două scandaluri majore care au zguduit CSM-ul. Când l-am întrebat pe domnul Nica despre toate aceste nereguli majore a intrat imediat în concediu”, a declarat primarul Adrian Dobre.

            CSM Ploiești este o instituție care a beneficiat de sume consistente din Bugetul municipal direcționate de majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local. Bugetul anual al instituției votat la începutul anului a fost în cuantum de 13.000.000 lei. Chiar la ultima rectificare bugetară, în condițiile în care se știa despre această analiză solicitată de primarul Ploieștiului, majoritatea din Consiliu a acordat sume suplimentare de bani acestei instituții.

            „Cu părere de rău și cu mare responsabilitate, afirm că CSM riscă să devină un sat de vacanță unde își trimit PSD-iştii toțisinecuriștiilipsiți de merite profesionale. Acest modus operandi nu se petrece doar la CSM Ploiești, ci și în alte instituții controlate de Consiliul Local”, a afirmat mai afirmat edilul.

            Reamintim faptul că, la sfârșitul lunii septembrie, o fetiță de 13 ani legitimată la CSM Ploiești a acuzat faptul că a fost agresată sexual șiamenințată de asistentul medical al clubului.

            „Nica ar fi trebuit să plece singur când s-a aflat că există suspiciuni de orice agresiune la CSM. La fel cum ar fi trebuit să-l suspende imediat pe asistentul medical cu pricina. El a preferat însă susținerea viceprimarul Cristian Ganea. Demiterea directorului este un act de normalitate, în actuala situație, a concluzionat primarul Adrian Dobre.