Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, despre obiectivele de investiții pentru anul 2020

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, despre obiectivele de investiții pentru anul 2020

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a vorbit despre principalele obiective de investiții din anul 2020. Prin urmare, acesta a susținut că și în acest an vor exista investiții importante în sănătate.

”Așteptăm să vedem cum va arăta bugetul pentru anul acesta. Pot să vă spun  că Spitalul Județean de Urgență Ploiești rămâne unul dintre principalele obiective de investiții și în 2020. Deja am început proiectarea parcări din interiorul unității spitalicești, cea pe care ne-am propus  să o amenajăm pe terenul donat de Primăria Ploiești ”, a susținut Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Investiții vor avea loc și în trama stradală a drumurilor județene.

” În acest an ne-am propus să asfaltăm alți 77 de kilometri de drum, pe care îi vom împărți în patru loturi. De când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Prahova,  am reușit să asfaltăm peste 300 kilometri de drum”, a mai declarat Toader.

Liderul CJ Prahova a susținut că va  analiza și posibilitatea ca și în acest an să sprijine Primăria Ploiești cu fonduri pentru alocarea subvenției la gigacalorie.