Patru noi locuri de joacă în Ploiești

Patru noi locuri de joacă în Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu ROMINSERV, companie membră a K.M.G. International (Rompetrol), amenajează 4 locuri de joacă în municipiul nostru.

Investițiile în aceste spații destinate recreerii celor mici sunt derulate prin sponsorizare de către agentul economic amintit, urmând ca cele 4 noi locuri de joacă să fie amplasate în strada Gh. Grigore Cantacuzino (lângă supermarket Kaufland), strada Triumfului, strada Griviței și strada Cameliei (lângă biserică).

Noile locuri de joacă se vor integra armonios în peisajul urban, vor fi pavate cu dale cauciucate elastice, vor avea mobilier urban modern și echipamente de joacă plăcut colorate, încadrate în standardele de calitate și siguranță în vigoare, respectiv tobogane, balansoare, leagăne, ansambluri de joacă, ș.a.

Toate echipamentele au certificate de conformitate EN1176:2006, EN1176:2008, TÜV sau certificate naționale echivalente cu cele ISCIR CERT, conform H.G. 435/2010. Valoarea totală a investiției este de 788.646,00 lei.

În prezent, se execută lucrările de amenajare a locului de joacă din str. Gh. Grigore Cantacuzino, săptămâna aceasta urmând să demareze și lucrările de amenajare a locului de joacă din strada Triumfului.

”Primăria municipiului Ploiești apreciază astfel de parteneriate cu comunitatea locală de afaceri, axate pe inițiative în beneficiul cetățenilor, și dorește să mulțumească, pe această cale, companiei Rompetrol, care a investit, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte cu impact direct în dezvoltarea comunității noastre, cum ar fi dotări cu aparatură medicală pentru Spitalul Județean Ploiești, împădurirea unor suprafețe ample de teren, amenajare locuri de joacă”, se arată scris în comunicatul de presă emis de executivul ploieștean.