Mai multe paturi pentru pacienții COVID-19. Bogdan Toader, președintele CJ Prahova: Avem o evoluție pozitivă a pandemiei

Mai multe paturi pentru pacienții COVID-19. Bogdan Toader, președintele CJ Prahova: Avem o evoluție pozitivă a pandemiei

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a prezentat situația pandemiei de coronavirus în Prahova. Toader a remarcat creșterea accentuată a numărului de cazuri și le-a solicitat oamenilor să respecte distanțarea și regulile de igienă. 

Totodată, Bogdan Toader a anunțat că spitalul TBC (secția de Pneumologie de lângă Obor) ar putea primi pacienți confirmați cu COVID-19.

Măsura va fi luată pentru mărirea numărului de paturi în situația în care numărul de cazuri este în creștere în Prahova.

 

Avem o evoluție pozitivă a pandemiei. Numărul de cazuri a crescut și în Prahova. Situația este sub control în acest moment. 

Trebuie să mulțumesc Spitalului Municipal Câmpina, pentru sprijin. La un moment dat, aveau un singul bolnav, acum sunt peste 35 de persoane internate. Ne gândim să amenajăm și la spitalul TBC, măsură cu care ajungem la 30-40 de paturi disponibile.

Trebuie o aprobare din partea ministerului pentru a-l folosi ca spital COVID“, a declarat Bogdan Toader, într-o conferință de presă organizată marți.