PNL Prahova

Iulian Dumitrescu, despre Bogdan Nica, noul director al SJU Ploiești: Este obligația acestuia să instituie proceduri, să își planifice activitatea și să solicite resurse pentru ca Spitalul să funcționeze în cele mai bune condiții

Iulian Dumitrescu, despre Bogdan Nica, noul director al SJU Ploiești: Este obligația acestuia să instituie proceduri, să își planifice activitatea și să solicite resurse pentru ca Spitalul să funcționeze în cele mai bune condiții

Doctorul Bogdan Nica este oficial noul director al Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Legat de acest subiect, Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a precizat că așteptă de la acesta să fie un manager de criză eficient, care să organizeze activitatea spitalului pentru a răspunde nevoilor pacienților din județ în contextul evoluțiilor alarmante legate de pandemia de coronavirus.

”Conștient că ne găsim într-o cursă contracronometru pentru salvarea de vieți omenești, prima măsură pe care am luat-o în calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova este numirea medicului Bogdan Nica în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Ploiești.
Îmi doresc ca această unitate sanitară să se transforme, din Spitalul Groazei, într-un spital modern care să ofere cele mai bune servicii de sănătate prahovenilor.
Aștept de la Bogdan Nica să fie un manager de criză eficient, care să organizeze activitatea spitalului pentru a răspunde nevoilor pacienților din județ în contextul evoluțiilor alarmante legate de pandemia de coronavirus.
De astăzi înainte, este obligația acestuia să instituie proceduri, să își planifice activitatea și să solicite resurse pentru ca Spitalul să funcționeze în cele mai bune condiții.
I-am cerut lui Bogdan Nica să îmi prezinte periodic rapoarte de progres și l-am asigurat de sprijinul Consiliului Județean Prahova pentru buna funcționare și investițiile necesare unității spitalicești. În același timp, i-am solicitat să îmbunătățească comunicarea spitalului cu pacienții și cu familiile acestora.
L-am învestit pe Bogdan Nica în această funcție deoarece prin întreaga sa activitate profesională, dar în special prin funcțiile pe care le-a deținut de la declanșarea pandemiei (de director al DSP Prahova și director general la Ministerul Sănătății), a dovedit că are toate competențele pentru a gestiona activitatea Spitalului Județean de Urgență din Ploiești în această perioadă de mare încercare.
Îi urez mult succes lui Bogdan Nica în noua misiune și mi-aș dori, la fel ca toți prahovenii, ca schimbarea în bine la Spitalului Județean de Urgență din Ploiești să vină cât mai curând”, a scris Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.