Hotărârea Consiliului Local Ploiești privind concesionarea parcările din zona blocurilor va fi modificată

Hotărârea Consiliului Local Ploiești privind concesionarea parcările din zona blocurilor va fi modificată

Hotărârea Consiliului Local Ploiești privind închirierea locurilor de parcare din zona blocurilor va fi modificată.
Potrivit viceprimarului Cristian Ganea, municipalitatea va organiza o nouă dezbatere publică, la care vor fi invitați reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, pentru îmbunătăţirea actului legislativ şi adaptarea la o sumedenie de situaţii specifice neprevăzute în documentaţia iniţială.

Aceasta ar urma să aibă loc cel mai probabil săptămâna viitoare, a precizat viceprimarul.
"Până pe data de 15 ianuarie, alături de colegii mei, mă gândesc să organizăm o dezbatere cu administratorii de bloc, privind armonizarea proiectului la particularităţile care pot să existe în anumite zone", ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.


Vă reamintim faptul că, regulamentul aprobat în decembrie prevede ca locurile de parcare de la blocuri să fi scoase la închiriat pe cinci ani, la un tarif anual între 120 şi 150 de lei, în funcţie de zonă.


În situaţiile în care cererea e mai mare decât oferta, atunci acestea vor fi scoase la licitaţii. Locurile ar urma să fie rezervate 24 din 24 de ore pentru plătitori, însă o familie nu poate beneficia de mai mult de un loc decât în situaţii cu totul excepţionale, iar ocuparea fără drept a unui spaţiu se sancţionează contravenţional, mai prevede Hotărârea.