Haos în Prefectura Prahova creat de prefectul Cristian Ionescu în plină criză provocată de pandemia cu COVID-19!

Haos în Prefectura Prahova creat de prefectul Cristian Ionescu în plină criză provocată de pandemia cu COVID-19!

Noul prefect Cristian Ionescu a reușit ”performanța” ca în câteva luni să instituie haos în cadrul Prefecturii Prahova!
În plină criză creată de pandemia cu coronavirus, reprezentantul Guvernului PNL în teritoriu a decis să îi întrerupă contractul de muncă purtătorului de cuvânt al instituției, Raluca Eparu, de altfel vocea unică pe probleme legate de COVID-19.
Potrivit Ziarului Incomod,  în instituție ar fi venit o ziaristă care ar fi anunțat că începând de luni ea va fi noul purtător de cuvânt, pe motiv că așa a fost sfătuit prefectul. Jurnalista ar fi anunțat-o și pe purtătoarea de cuvânt că va fi destituită, informație care nu era cunoscută de niciun angajat al Prefecturii în mod oficial, prefectul fiind singurul care putea lua această decizie.
Cum prefectul Cristian Ionescu refuză să comunice cu reprezentanții mass-media, ne aflăm în acest moment în postura în care să nu avem de unde să obținem informații oficiale legate de probleme create în județul Prahova de virusul COVID-19.

Rămâne de văzut dacă reprezentanții Guvernului Orban vor lua măsuri în acest scandal și vor numi în funcția de prefect o nouă persoană pregătită să facă față crizei prin care trecem din cauza pandemiei cu coronavirus.