FOTO Primarul Volosevici a făcut curat pe străzile din Ploiești alături de peste 200 de voluntari

Previous Next

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a participat, în această dimineață, la acțiunile de strângere a gunoaielor de pe domeniul public, respectiv pe arterele de circulație din oraș, stațiile destinate transportului public urban și în spațiile verzi.

Peste 200 de voluntari, cetățeni ai municipiului Ploiești, salariați din cadrul administrației publice locale, dar și o parte dintre consilierii locali și angajații operatorului local de salubritate, au manifestat înțelegere față de problema salubrizării din oraș și au ales să coopereze, benevol,  în cadrul acestei acțiuni inițiată de edilul șef al municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

Acțiunea de salubrizare a zonelor intens circulate din oraș  s-a desfășurat în intervalul orar 04.00-08.00, iar, în această perioadă s-au strâns zeci de kilograme de deșeuri abandonate pe domeniul public, dar și gunoaiele depozitate în coșurile stradale. Totodată, s-a asigurat încărcarea acestora în autocamionete și tractoare și transportarea lor spre rampa de gunoi.

Doresc să îmi exprim public mulțumirile față de toți ploieștenii care au răspuns pozitiv și au ales să susțină acest efort comun de menținere a curățeniei în orașul nostru. Am decis să luam atitudine și să ne implicăm direct în această problemă stringentă a salubrizării. Ploieștiul este locul în care trăim și nu putem rămâne nepăsători la acest gen de situații cu care ne confruntăm și care ne afectează direct pe toți.  Acțiunea de astăzi reprezintă în sine o declarație a ploieștenilor care vor revenirea la normalitate, la  servicii publice de calitate și care aleg să trăiască într-un oraș curat și civilizat. Așa cum am mai declarat, aștept în continuare soluții concrete și eficiente din partea ADI Deșeuri pentru ca pe viitor să nu se mai ajungă la astfel de sincope în serviciul public de salubritate” a precizat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

Zonele în care s-a acționat în această dimineață au fost următoarele: B-dul București, Bulevardul Republicii, strada Azuga, stație TCE de pe strada Grădinari, strada Andrei Mureșanu, Șoseaua Nordului, cartier 9 Mai, strada Domnișori, strada Gh. Doja, Parcul dendrologic Mihai Viteazul”, strada Cornățel, strada Pielari, piața Mihai Bravu, strada Cameliei, strada Democrației, colonia Teleajen, strada Apelor, stație TCE – Cimitir Mihai Bravu, strada Lupeni, strada Milcov, strada Buna Vestire, perimetrul Stadionului, strada Praga, strada Cornățel, strada Bobâlna, strada Mihai Eminescu, strada B.P. Hașdeu, strada Armoniei, strada Milcov, strada Sabinelor, Aleea Petrochimiștilor, stradă Crângași, strada Mihai Bravu – Maternitate.