Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru dezvoltarea Cartierului Mitică Apostol din Ploiești

Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru dezvoltarea Cartierului Mitică Apostol din Ploiești

Veste bună pentru ploieştenii care locuiesc în cartierul Mitică Apostol, situat la periferia vestică a oraşului. Aceștia ar putea beneficia, în sfârșit, de străzi asfaltate. Conform viceprimarului Cristian Ganea, vineri Consiliul Local Ploiești urmează să se reunească într-o şedinţă extraordinară, care va avea pe ordinea de zi şi documentaţia aferentă proiectului de asfaltare a străzilor din Mitică Apostol. Valoarea lucrărilor este estimată, cu tot cu TVA, la aproape 45,5 milioane de lei.


"Joi sau vineri va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, în care vom discuta proiectul legat de cartierul Mitică Apostol. Imediat după aprobare, vom depune cererea de finanţare la Ministerul Dezvoltării, pentru asfaltarea străzilor şi trotuarelor", a precizat viceprimarul municipiului Ploieşti. 


"Lucrările de canalizare comandate de Primărie în acest cartier se apropie de finalizare, însă vor mai fi lucrări de executat la reţelele de apă şi cele de gaze. Va trebui să solicităm şi nişte lămuriri de la Distrigaz, pentru că, la ultima vizită în teren, mai mulţi ploieşteni din acest cartier s-au plâns că au plătit pentru racorduri la gaze şi încă nu au beneficiat", a mai declarat Cristian Ganea.