Directorul CSM Ploiești, demis de către primarul Dobre în urma ”scandalului sexual cu minore” de la club. Reacție dură a viceprimarului Ganea

Directorul CSM Ploiești, demis de către primarul Dobre în urma ”scandalului sexual cu minore” de la club. Reacție dură a viceprimarului Ganea

Primarul Adrian Dobre a decis să-l demită, vineri, pe Cristian Nica, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, în urma scandalului sexual care a apărut la club.

Edilul îl acuză pe fostul director al CSM de faptul că nu a reacționat în cazul asistentului medical Dohotaru, implicat într-un scandal sexual cu sportivele de la club.

Totuși, trebuie precizat faptul că primarul Dobre a ignorat informaţia că directorul Cristian Nica a informat Comitetul de Coordonare pe data de 2 septembrie, atunci când nu exista nicio plângere scrisă împotriva asistentului medical şi că membrii Comitetului au luat decizia de înlăturare a lui Dohotaru.

Mai mult, Cristian Nica a refuzat să îi mai prelungească contractul asistentului medical şi a sesizat Poliţia în legătură cu acest caz.

Măsura edilului liberal vine după o presupusă cercetare disciplinară a acestuia, cercetare care nu a întrunit toate elementele legale şi a fost în contradicţie cu toate normele legale privind contractul de management al directorului CSM Ploieşti

La aflarea aceste vești, viceprimarul Cristian Ganea a reacționat dur la adresa primarul Adrian Dobre, susținând că șeful executivului ploieștean este un ”habarnist”.

 

”Sunt surprins de această măsură drastică și injusta, luată pe furiș de domnul primar Adrian Dobre, vinerea, după închiderea programului, fără a avea o motivare clară. Sunt uimit deorece dumnealui nu a discutat cu mine, a discutat cu cei din apropiați lui. Ba mai mult, pe data de 16 octombrie,am primit de la secretarul primariei o înștiinațare pentru a fi ”audiat” în cadrul unei așa zise Comisii Disciplinare inexistente,  în data de 15 octombrie. Si nu m-a mai chemat nimeni niciodată.

Faptul domnul primar spune că nu stia de ceea ce s-a întâmplat la CSM, este un ”habarnist”! L-am anunțat personal la acea dată, în cadrul  ședintei operative cu directorii primarie.

Conform documentelor, directorul Cristian Nica a luat toate măsurile legale imediat ce a auzit de acest caz.

Este mai ușor să înlături un om onest și să aduci pe unul apropiat ție, așa  cu se practică în Primăria Ploiești de trei ani”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea.