Consilierul local George Botez: Ce miză ascunsă aveți, domnilor LIBERALI și USERISTI din Consiliul Local Ploiești ?

Consilierul local  George Botez: Ce miză ascunsă aveți, domnilor LIBERALI și USERISTI din Consiliul Local Ploiești ?

Prelungirea contractului cu Apa Nova pe zece ani, perioadă în care operatorul îşi asumă investiţii de 36,7 milioane de euro fără TVA, s-a aflat din nou pe ordinea de zi, însă a fost respins și de această dată de aleșii locali. Unul dintre motive ar fi acela că proiectul are rapoarte negative din partea direcțiilor de specialitate din cadrul Primărie. De altfel, aleșii locali s-au arătat deranjați și de faptul că prețul apei s-ar dubla. La dezbateri au participat și reprezentanții Veolia, compania-mamă a societății Apa Nova.

Proiectul de hotărâre a fost realizat după ce forul legislativ desemnase o comisie specială mandatată să negocieze cu operatorul sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din Ploieşti. În urma acelei negocieri a rezultat propunerea de majorare cu zece ani a perioadei contractuale, în contextul în care actualul acord expiră în iunie 2025.

 
Cu toate că nu a fost prezent la ședință, reacția consilierul local PSD, George Botez, nu a întârziat să apară chiar în timpul dezbaterilor, printr-o postare pe pagina personală de Facebook.  Reprezentantul social-democraților a criticat dur faptul că în prezent există o dispută politică între majoritatea PSD-USRPLUS și primarul Andrei Volosevici.
 
”Ce miză ascunsă aveți, domnilor LIBERALI și USERISTI din Consiliul Local Ploiești ? 
 
Actualele dispute politice dintre primarul Andrei Volosevici si majoritatea PNL-USR din Consiliul Local Ploiesti reprezinta un circ care trebuie sa inceteze. "Contrele" pe care acestia si le servesc din motive politice duc Ploiestiul intr-o criza foarte mare si pun in pericol major soarta cetatenilor municipiului Ploiesti. Incapatanarea cu care cele doua tabere - primarul si consilierii PNL - isi "sustin" punctele de vedere dovedeste ca politica lor de baza este a "osului de ros", ploiestenii fiind simpli si nevinovati spectatori si cei care vor deveni in scurt timp victime ale politicii iresponsabile liberalo-userista ! Ati venit in campanie cu promisiuni mincinoase, ati sustinut ca sunteti o echipa, v-ati aliat impotriva "ciumei rosii" promitand ce au vrut ploiestenii sa auda si acum ati uitat totul, fiind preocupati sa va aratati muschii unii altora. Incetati cu acest scandal si amintiti-va ca sunteti in scaune trimisi de ploiesteni si in interesul acestora ! Sau aveti mintea atat de scurta incat ati uitat acest lucru incepand cu a doua zi dupa alegeri ?”, a scris Sorin George Botez pe pagina personală de Facebook.

Proiectul de hotărâre pentru prelungirea contractului cu Apa Nova a fost respins de Consiliul Local, după un vot covârşitor, la care un singur consilier, de la PSD, a votat favorabil. Semnele existau încă dinainte de începerea şedinţei, mai ales că grupul consilierilor liberali anunţase public că se opune.

 Urmăreşte mai multe știri pe pagina de Facebook „Deprahova.ro” 

CITEȘTE ȘI:

Consilierii PNL Ploiești anunță o nouă negociere cu Apa Nova

Consilierii USRPLUS au întors-o ca la Ploiești. Au votat împotriva prelungirii contractului cu Apa Nova

Volosevici, reacție pe tema prelungirii contractului cu Apa Nova

Cum a încercat Mihailovici să convingă consilierii locali să voteze prelungirea contractului cu Apa Nova