Consilierii PNL Ploiești :Grupul consilierilor locali PNL nu va accepta dublarea prețului la apă / canal

Consilierii PNL Ploiești :Grupul consilierilor locali PNL nu va accepta dublarea prețului la apă / canal

Consilierii locali ai PNL Ploiești au emis un comunicat de presă în care anunță faptul că nu vor vota proiectul de hotărâre privind prelungirea contractului cu Apa Nova. 

Iată comunicatul de presă:

 

Grupul consilierilor locali PNL va vota “împotriva” prelungirii contractului cu societatea Apa Nova deoarece proiectul de hotărâre, chiar și după prorogarea acestuia, a fost prezentat consilierilor cu rapoarte negative din partea direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei. 

Noi credem că un contract atât de important pentru comunitatea noastră nu poate fi votat fără a avea garanția corectitudinii lui din punct de vedere juridic și economic. 

Deși apreciem buna desfășurare a activității societății Apa Nova Ploiesti în perioada de derulare a actualului contract valabil pana in anul 2025, grupul consilierilor locali PNL nu va accepta dublarea prețului la apa/ canal ( în doar un an de zile, așa cum prevede actualul proiect ) fără să se asigure că prelungirea acestuia va însemna acoperirea în totalitate a Ploieștiului cu rețele funcționale de apă și canalizare.